26 02 2017

Instagram har lagt till en ny funktion som gör att du kan lägga till fler än en bild dina Instagramuppdateringar. Nu kan du vara ännu mer kreativ i dina uppdateringar och varför inte skapa små berättelser? Här kommer steg för steg hur du gör, samt bra tips att tänka på.

LÄS MER
17 02 2017

Jag och Therese Palm satte oss på tåget upp till Stockholm i förra veckan för att spendera en dag i huvudstaden. Här är dagens fem höjdpunkter!

LÄS MER
27 01 2017

Fredags5an är fem punkter om precis vad som helst. Idag handlar det om mitt arbete i Angerheim Content Marketing i fem steg. Så här kan processen se ut när ett företag hör av sig till mig och är lite nyfikna på att bli mer aktiva på sociala medier.

LÄS MER
15 12 2016

Våren 2014 gick jag en starta eget-kurs här i Alingsås, jag hade ju bestämt mig för att starta eget. Det var en sådan grej som jag bara var tvungen att testa. Testa att bygga upp något från grunden, att komma på en idé och förhoppningsvis se det växa.

LÄS MER
27 10 2016

Efter att ha övertygats till att övergå till en digital kalender, vilket var toppen så dök nästa kalenderproblem upp. Det blev kaos! Det är ni utrett och jag har lagt upp en ny rutin.

LÄS MER
22 10 2016

Jag har tagit utvecklande av mitt företaget mer på allvar och jobbar på att växa. Det var först när jag satt upp konkreta mål, inte allt för långt bort i tiden som jag tog det på allvar och insåg att jag måste lägga in en högre växel.

LÄS MER
23 09 2016

Mer fokus på företag i Alingsås som utnyttjar den digitala utvecklingen tycker jag. Till exempel nya yrken, att jobba platsoberoende och att se behoven av nya digitala tjänster som växer hos andra företag. Jag tror till exempel inte att alla vet att bloggare är ett yrke. Här kommer mina tre favoriter utav de bloggare som...

LÄS MER
06 09 2016

Att driva ett företag är en livsstil och det har gett mig massor med värdefulla insikter, kunskaper och förhållningssätt. Här har jag listat tre utav de saker som jag tycker är det allra bästa med att driva eget företag.

LÄS MER
01 09 2016

2 september fyller Angerheim Content Marketing 2 år. Det började med den nya världen Photoshop när jag var 14 år, och driva eget, det skulle jag minsann göra!

LÄS MER
26 08 2016

Jag har planerat kalendern full med inspirerande möten och sådant som ger mig energi för att komma igång i höst. Här kommer några tips som du också kan göra. Men glöm inte, omge dig bara med människor som faktiskt ger dig energi, inte tvärt om.

LÄS MER